Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Місто Чоп  та австрійська громада Sankt Barbara стануть містами побратимами

0

Протягом останніх чотирьох років між нашим містом та громадською австрійською організацією «Полум’я миру»  відбувається тісна співпраця.  Незважаючи на карантинні обмеження, які діють не лише в нашій країні, але в цілому світі, на початку минулого тижня Чопський міський голова Валерій САМАРДАК  відвідав австрійську громаду, яка географічно розташована в Альпах. За результатом  зустрічі  з  представниками  та керівництвом австрійської  громади було вирішено до кінця цього року підписати Меморандум про співпрацю, а на наступний рік підписати угоду про міста-побратими.

Така співпраця дасть можливість розширити соціальну, економічну та інвестиційну діяльність і уже в найближчий  час залучити в розвиток об’єднаної громади потенційні австрійські інвестиції. Наразі розробляються декілька інвестиційних пропозицій, які нададуть потужний розвиток нашій громаді.  Для підписання Меморандуму представник цієї громади відвідає наше  місто відразу після завершення виборів в органах місцевого самоврядування в нашій громаді.Також уже  заплановано у травні наступного року провести  дитячий футбольний турнір,  в якому участь братиме молодіжна футбольна дружина австрійської громади.

Така тісна співпраця протягом останніх років дає сподівання та впевненість у потужному  інвестиційному розвитку нашої громади та відповідно кожного мешканця Чопської ОТГ.

 

зображення_viber_2020-10-01_08-33-18зображення_viber_2020-10-05_13-44-09зображення_viber_2020-10-05_13-45-11зображення_viber_2020-10-05_13-45-30