Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Чопська та мукачівська лікарні підписали меморандум про співпрацю (Відео)

0

У середу, 21 вересня, головний лікар Мукачівської лікарні святого Мартина Євген Мешко разом з головним лікарем Чопської міської лікарні Світланою Ілюшиною підписали спільний меморандум про майбутню співпрацю.

«У процесі досягнення досягнення поставлених цілей і реалізації загальних інтересів, Сторони зобов’язуються будувати свої взаємовідносини на основі рівноправності, чесного і добросовісного партнерства, а також захисту інтересів один одного», – йдеться у меморандумі.

Згідно меморандуму, метою такої співпраці буде отримування та обмін досвідом, впровадження європейських практик, стажування спеціалістів, розроблення спільних програм та багато іншого.

«Для мене та лікарні це дуже вагова подія, тому, що ваш досвід для нас важливий. Мукачівська лікарня завжди на висоті та відома як в області так і в Україні. Тому, факт того, що ми підписали такий документ дає нам можливості в подальшому розвиватися та отримувати допомогу», – зазначила головний лікар КПМ «Чопська міська лікаря» Світлана Ілюшина.

«Це гарна можливість і для нас, адже ваш досвід теж цінний. У вас досвід більш глибокий у плані спеціалізованого обслуговування залізничної служби. Я думаю вам теж є чим поділитись з нами. Дай Бог, аби ці можливості перетворились у чиєсь щастя, чиєсь здоров’я та життя», – додав головний лікар Мукачівської міської лікарні Євген Мешко.

Також, на зустрічі був присутнім і мер міста Чоп Валерій Самардак, який зазначив, що два досвідчені заклади, які не зважаючи на важку ситуацію в Україні стараються об’єднатися разом і зробити все те, на що чекає хворий.