Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

ДНЗ “Казка” отримав духовну літературу (ВІДЕО)

0

Минулого тижня вихованці та вихователі дошкільного навчального закладу “Казка” міста Чоп безкоштовно отримали значну кількість дитячої духовної літератури.

Під час поїздок керівництва міста в Київ та за сприянням настоятеля православного храму України Святого великомученика Димитрія Солунського отця Віктора було проведено робочі зустрічі в результаті яких для просвітницької роботи та духовного зростання малечі Чопа було безкоштовно надано велику кількість дитячої літератури: біблію для дітей та декілька видів книжок-розмальовок з біблії.

Використання цієї літератури у навчально-виховному процесі буде розвивати духовні цінності сьогоднішньої малечі. Через деякий час вони стануть майбутнім поколінням не тільки Чопа, але й всієї України, тобто вони формуватимуть ідеали любові до людини та держави, щирої та чесної праці, турботу до ближнього та гармонійного життя відповідно законів Божих та природи.

Якщо кожен з нас дбатиме не тільки про себе але й оточуюче його середовище, тоді всім буде добре жити. Хочеться вчергове повторити, що тільки спільними зусиллями можна зробити наше місто кращим.