Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Міський водозабір — допомога чопським пожежникам (ФОТО, ВІДЕО)

0

Чергова приємна новина прийшла з будівництва міського водозабору. Одна з водонапірних башт, яка майже місяць наповнена водою, стала майданчиком для тренування чопських рятувальників. Учора, 2 вересня, рятувальники 7 ДПРЧ провели пробне наповнення пожежної машини водою, котре було здійснене менше ніж за 2 хвилини.

Напевне ні для кого в нашому місті не є секретом, що пожежні гідранти, розташовані на залізничній мережі водопостачання, практично не працюють. А ті, які працюють, не дають потрібного тиску для заправки пожежного автомобіля. Саме тому, швидка заправка водою була для чопських рятувальників великою проблемою.

На сьогодні ця проблема в місті Чоп вирішена. Свердловини автоматично наповнюють башту водою. Сама башта з водою обсягом у 60 тон обладнана сучасним пожежним гідрантом, який за лічені хвилини зможе  одночасно наповнювати декілька пожежних машин водою під необхідним тиском. При цьому навіть немає потреби застосовувати автомобільні насоси. Від сьогодні водонапірна башта чопського водозабору встала на «цілодобове чергування» в допомогу чопським рятувальникам.