Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

ЗОШ №1 відзначила День знань (ФОТО)

0

Сьогодні, 1 вересня, у перший клас Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 пішло 48 учнів. Відзначення Дня знань у зв’язку з карантинними обмеженнями було незвичним, оскільки на лінійці були присутні тільки учні 1-их та 11-их класів, переможці змагань, конкурсів та обласних олімпіад.

На урочистість були запрошені почесні гості: міський голова Валерій Самардак, секретар міської ради Михайло Чолавин, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Марія Лугова.

Із початком нового навчального року привітали школярів директор школи Євгенія Демчик, очільник міста Валерій Самардак, начальник управління Управління освіти, молоді та спорту Марія Лугова, котрі побажали усім наснаги та сил у новому навчальному році. Привітали присутніх і одинадцятикласники.

Також під час заходу були нагороджені учні, які здобули призові місця у конкурсах, олімпіадах і спортивних змаганнях різних рівнів, і вчителі, які здійснювали їхню підготовку.

Святкова лінійка завершилася тим, що представники першого та випускного класу задзвонили шкільним дзвінком, й учні пішли на уроки.