Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про продаж на аукціоні об’єктів, що перебувають на балансі Ужгородського міжрайонного управління водного господарства

0

Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області Регіонального відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях повідомляє, що на 22 вересня 2020 року оголошено проведення в електронній системі ПРОЗОРО – ПРОДАЖІ продаж на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації державної власності — окремого майна — групи інвентарних об’єктів у складі: одноповерховий будинок з підвалом літ. А; склад-диспетчерська літ. Б; літня кухня літ. В; господарська будівля (сарай) літ. Г; котельня літ. Ж; господарська будівля (гараж) літ. Е; дворова вбиральня літ. Д за адресою: Закарпатська область, м. Чоп, вул. Темето, 13, що перебуває на балансі Ужгородського міжрайонного управління водного господарства (код за ЄДРПОУ 22112707).

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі UA-AR-P-2020-01-20-000004-1.

Стартова ціна об’єкта приватизації без урахування ПДВ становить 798 129, 00 гривень. При укладенні договору купівлі-продажу з переможцем аукціону на ціну продажу об’єкта нараховується податок на додану вартість в розмірі 20%.