Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Чоп відвідав голова Закарпатської ОДА (ФОТО)

0

У вівторок, 4 серпня, до Чопа завітав голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров, котрий побував на міському водозаборі на підземних гідросвердловинах та каналізаційній очисній споруді.

Очільник області разом із керівництвом міста ознайомився з завершальним етапом будівництва водозабору.

“Місто Чоп і питна вода. Поняття, які ще донедавна були неспіввідносні. Неодноразово бачив вражаючі фотографії бурої рідини, яка десятиліттями потрапляє в крани мешканців міста. Однак проблема близька до вирішення. У Чопі завершується будівництво міського водозабору – тривалий і довгоочікуваний проект, кошти на який виділили із державного і місцевого бюджетів. Оглянув будівництво – вражений масштабністю та технологічністю! Гадаю, що уже восени ми, разом із міським головою Валерієм Самардаком скуштуємо по стаканчику «чопської питної»:)”, — зазначив Олексій Петров на офіційному сайті Закарпатської ОДА.

Ситуація з КОС залишається неоднозначною, оскільки обладнання застаріле та зношене. Однак реконструкція каналізаційних очисних споруд міста Чоп включена до Плану заходів із реалізації у 2021 – 2023 роках Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період 2021 – 2027 років.

Також міський голова розповів голові ОДА про роботи, які були проведені впродовж останніх декількох років у місті.

Фото преслужби
Закарпатської ОДА