Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Випускники ЗОШ №1 попрощалися зі школою (ФОТО, ВІДЕО)

0

У суботу, 1 серпня, в одинадцятикласників Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбувся випускний вечір. Загалом цьогоріч школу закінчило 42 випускників.

На урочистому заході, окрім батьків, рідних і вчителів, був також присутній міський голова Валерій Самардак.

Щирими словами привітали випускників перші вчительки Галина Оліферчук і Тетяна Ямнич. Теплі вітання звучали і від класних керівників Руслани Бобонич і Любові Чолавин, які вручили подяки батькам за підтримку та активну участь у житті класу. Долучилися до поздоровлень і представники батьківського комітету.

Випускників нагородили грамотами за активну участь у шкільному житті, а учасники рою “Вартові кордону” отримали на згадку зелені берети. Разом із тим випускник вручив десятикласнику граніт науки, який уже став доброю традицією школи.

Зі словами подяки вчителям і батьками виступили одинадцятикласники, які виконали зворушливу пісню. Крім того, учні станцювали останній вальс із батьками.

Напутні слова майбутнім студентам виголосила і директор школи Євгенія Демчик, котра спільно зі своїм заступником із навчально-виховної роботи Іванною Сас вручили свідоцтва про повну загальну середню освіту. За високі досягнення у навчанні Дарина Ряшко і Назар Чолавин були нагороджені золотими медалями, Білик Анастасія і Ганна Цігуш — срібними.

Подякувала за внесок у культурний розвиток міста директор міського Будинку культури Віра Сентипал, яка нагородила подяками випускників, котрі є учасниками колективу народного хореографічного ансамблю сучасного танцю “Арабеск” і вихованцями гуртка “Cценічна мова та конферанс”.

Привітав із новим досягненням у житті школярів очільник міста Валерій Самардак, котрий вручив медалістам грошову винагороду від Чопської міської ради.

Наостанок випускники подарували мешканцям міста прощальний танець на площі Європейській і випустили в небо кульки.

Більше фото за посиланням.