Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Випускникам ЗОШ №2 імені Іштвана Сечені вручили свідоцтва (ФОТО, ВІДЕО)

0

У суботу, 1 серпня, 15 випускників загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.

На урочистих заходах, окрім батьків, рідних і вчителів, були також присутні міський голова Валерій Самардак,  представник ТОВ “Пакобо” Крістіна Палко.

Свято розпочалося з гімну, опісля чого з вітанням виступили класний керівник випускників  Юдіта Пушкаш-Молнар і директор школи Василь Мага. Також слова вдячності висловили представник батьківського комітету і самі одинадцятикласники.

Долучився до привітань і очільник Чопа Валерій Самардак: “Сьогодні маленьке свято, і я надіюся, що воно запам’ятається на все життя. Це певний етап. Із сьогоднішнього дня у вас починається інше життя, і я бажаю вам тільки успіхів. Та мета, яка ставиться перед вами, я хотів би, щоб вона була звершена, і ви добилися тих цілей, які для себе поставили.

Дуже дякую всьому педагогічному колективу Чопської загальноосвітньої школи №2 за те, що вони вас майже виховали і довели до закінчення школи. Здоров’я всім, успіхів. І все у вас буде добре”.

Для своїх старших колег десятикласники подарували іменні сумки, які через карантин не змогли вручити на святі останнього дзвоника.

Із музичними привітаннями виступили Іштван Адам, Тібор Сабо, Ребека Дзяпко, вокальний ансамбль “Гармонія”.

До поздоровлень долучилася і представниця ТОВ “Пакобо”, яка вручила грамоти та грошову винагороду двом учням, які досягли найбільших успіхів у навчанні.

Фото можна завантажити за посиланням.