Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 23 липня, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 24 питання, серед яких 3 додаткові.

Члени виконавчого комітету заслухали та затвердили звіт про роботу відділу міського господарства за І півріччя 2020 року,  Акт весняного комісійного обстеження вулично-дорожньої мережі м. Чоп. Також було відмовлено в приватизації квартири, у зміні договору найму житлового приміщення, внесено зміни до рішення щодо приватизації  житлового приміщення у гуртожитку, надано дозвіл на укладання договору дарування та на вчинення правочину від імені малолітньої дитини, направлено до Обласного будинку дитини м. Сваляви дитину, позбавлену батьківського піклування.

Наостанок було прийнято 15 рішень щодо надання матеріальної допомоги та 1 матеріальна допомога на поховання.

На завершення начальник відділу економіки та інвестицій розповіла, що завершився аукціон про передачу комунального майна в оренду через оператора електронного майданчика E-Tender.UA (лот №1, лот №2). Із інформацією щодо переможців можна ознайомитися на сайті. На сьогодні триває процедура оприлюднення протоколів, після чого відбудеться укладання договорів. Разом із тим повідомляємо, що Чопська міська рада стала першим орендодавцем комунального майна через аукціон у системі Прозорро.Продажі.