Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та міської комісії з питань погашення заборгованості

0

Сьогодні, 23 червня, у Чопській міській раді в онлайн-режимі відбулося спільне засідання міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства у частині мінімальної заробітної плати, та міської комісії з питань своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат.

На порядок денний виносилися наступні питання:

1. Розгляд питання щодо легалізації праці та виплати заробітної плати по м.Чоп.

2. Розгляд питання щодо податкової заборгованості згідно листа ГУ ДПС у Закарпатській області №1919/9/07-16-55-10 від 08.05.2020.

Станом на сьогодні виплата заробітної плати по м.Чоп є вищою мінімального рівня, заборгованість із її виплати в економічно-активних підприємствах відсутня.

Боржникам згідно списку ДПС були надіслані листи-повідомлення про суму боргу та наголошено на необхідності звернутися до податкової служби з метою вирішення питання існуючої заборгованості.