Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Триває будівництво міського водозабору (ФОТО)

0

Як ми повідомляли, на початку квітня продовжилися роботи з будівництва міського водозабору на підземних гідросвердловинах. Упродовж цього часу було встановлено обладнання з очищення води, виконана обв’язка з трубопроводу (водопостачання та водовідведення), повністю зібрана технологічна лінія очищення води. Також побудовано технологічне приміщення над гідросвердловиною №3.

На сьогодні триває передостанній етап будівництва: спорудження зовнішньої та внутрішньої електромережі, що дасть можливість встановити на водозабір апаратури автоматичного керування технологічним процесом. Завершенням стане проведення пуско-налагоджувальних робіт та проведення пробного технологічного пуску, що дасть можливість запустити воду до міської мережі водопостачання та провести необхідні випробування. Вже після цього, відбудеться здача об’єкта в експлуатацію. Закінчення робіт заплановано на осінь цього року.

Нагадаємо, що у 2019 році було завершено будівництво першої черги міської мережі водопостачання, котра охоплює центральну частину Чопа: вулиці Гоголя, Берег, Миру (до вулиці Лермонтова), Спортивну, Залізничну, Йосипа Бокшая, проспект Залізничників. Разом із тим триває виготовлення проекту другої черги міської мережі водопостачання від вулиці Йосипа Бокшая до вулиць Приозерна, Петефі та Темето.