Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

0

Сьогодні, 25 травня, у міській раді в онлайн-режимі відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Було розглянуто 1 питання порядку денного:

1. Про ситуацію, що склалася на території міста та області у зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби 2019 (COVID-19).

Відповідно до інформації преслужби Закарпатської ОДА стан захворюваності на COVID-19 на Закарпатті станом на 10.00 год. 25 травня:

- 280 закарпатців, у яких було підтверджено коронавірус методом ПЛР, одужали;

- за минулу добу у 21 особи підтверджено коронавірус методом ПЛР;

- загалом з початку пандемії у 1082 закарпатців встановлено діагноз COVID-19, із яких – 244 медики та 70 дітей;

- 27 людей померло, із підтвердженим діагнозом COVID-19 методом ПЛР.

Станом на ранок 25 травня в області проведено 9614 досліджень COVID-19 методом ПЛР, 121 за добу.

За інформацією державної установи „Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України” рівень епідеміологічних показників одночасно не відповідає встановленим МОЗ України критеріям (ознакам) щодо захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19).

Членами комісії було вирішено не запроваджувати на території міста Чоп послаблення протиепідемічних заходів, передбачених  рішеннями Уряду, прийнятих 20 травня 2020 року до нормалізації поточної епідеміологічної ситуації. У місті продовжується виконання заходів щодо запобігання поширенню на території міста Чоп гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.