Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення Чопської міської ради Закарпатської області «Про встановлення місцевих податків та зборів в м. Чоп на 2021 рік»

0

Проєкт рішення розроблений згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 р. № 308. Відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повноваження щодо встановлення  розмірів ставок місцевих податків і зборів відноситься до виключної компетенції органів місцевого самоврядування.

Проєкт рішення Чопської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів в м. Чоп на 2021 рік» та аналіз регуляторного впливу до нього розміщено на офіційному сайті Чопської міської ради у мережі Інтернет у розділі «Регуляторні акти»/Проекти, режим доступу за посиланням  http://old.chopska-gromada.gov.ua/проекти.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проєкту рішення та аналізу його регуляторного впливу.

Проєктом рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів в м. Чоп на 2021 рік» визначено ставки земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, єдиного податку та туристичного збору, механізм справляння місцевих податків і зборів на території м. Чоп.

Адреса: 89502, Україна, Закарпатська область, м. Чоп, вул. Берег, 2,

Телефон/Факс: 0312-71-12-42; email: chop@fd.carpathia.gov.ua

Відповідальна особа – Абрамова Наталя Федорівна, начальник фінансового управління Чопської міської ради.