Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про рекомендацію запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів

0

Шановні мешканці міста Чоп!

Враховуючи протокол від 10.04.2020 року №4 регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та особливий ризик інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19 у вихідні та святкові дні, рекомендовано підприємствам, установам, організаціям, громадянам міста з урахуванням статей 29, 30, 32 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб” і постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 „Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” запровадити відповідно до законодавства додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, шляхом виконання додаткових профілактичних немедикаментозних заходів, під час вихідних та святкових днів, серед яких:

– обмежити пересування та перебування громадян в громадських місцях;

– без особливої потреби, утриматися від перебування у громадських місцях;

– не виходити на вулиці населених пунктів;

– утриматися від використання власних транспортних засобів;

– утриматися  від переміщення між населеними пунктами;

– без особливої потреби, утриматися від відвідування аптек, продовольчих магазинів, автомобільних заправних станцій, тощо.

Термін: у період вихідних (святкових) днів (з 13.00 год. суботи до 06.00 год. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів.