Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Продовжується вибіркова перевірка щодо контролю за дотриманням особами, які підписали зобов’язання про самоізоляцію при перетині державного кордону карантинних обмежень (ФОТО)

0

Сьогодні, 15 квітня, представниками міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території міста Чоп спільно з працівниками Національної поліції та Чопської міської ради проведена четверта вибіркова перевірка щодо контролю за дотриманням особами, які підписали зобов’язання про самоізоляцію при перетині державного кордону карантинних обмежень. Під час перевірки було проконтрольовано режим самоізоляції 12 осіб, які проживають на вулицях Молодіжній, Князя Лаборця, Новозагородній, Темето, Петефі, Головій, Спортивній, Шевченка та провулку Митному.

Виявлено:

  • усі особи перебували за вказаними адресами та за їх словами дотримуються карантинного режиму самоізоляції. Також інформуємо, що сімейними лікарями КНП Чопським ЦПМСД Чопської міської ради проводяться щоденні перевірки самоізольованих осіб.

 Вищезазначені перевірки носять систематичний характер. Загалом протягом 8, 10, 14 та 15 квітня перевірено 47 із 107 осіб.