Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У місті проведено вибіркову перевірку щодо контролю за дотриманням особами, які підписали зобов’язання про самоізоляцію при перетині державного кордону карантинних обмежень (ФОТО)

0

Міським штабом з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території міста Чоп спільно з представником Національної поліції та працівниками Чопської міської ради сьогодні, 8 квітня, здійснено вибіркову перевірку щодо контролю за дотриманням особами, які підписали зобов’язання про самоізоляцію при перетині державного кордону карантинних обмежень. Під час перевірки було проконтрольовано режим самоізоляції 11 осіб за адресами, вул. Головна, вул. Берег, вул. Гоголя та вул. Миру в м. Чоп.

Виявлено:

  • адреси 2-х осіб, які підписали зобов’язання про самоізоляцію при перетині державного кордону карантинних обмежень зазначені невірно;
  • 2-і особи зі списку перебувають на самоізоляції за іншими адресами;
  • 7 осіб перебували за вказаними адресами та за їх словами дотримуються карантинного режиму самоізоляції. Також інформуємо, що сімейними лікарями КНП Чопським ЦПМСД Чопської міської ради проводяться щоденні перевірки самоізольованих осіб.

 Вищезазначені перевірки будуть носити систематичний характер.