Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Пройшов турнір на Кубок міста Чопа з настільного тенісу серед жінок

0

У суботу, 7 березня, у спортивному залі Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені вперше в історії Чопа відбувся турнір на Кубок міста Чопа з настільного тенісу серед жінок, присвячений Міжнародному жіночому дню.

Турнір відкрив міський голова Валерій Самардак, котрий побажав усім успіху.

Шість учасниць виявили бажання взяти участь у змаганнях. За результатами турніру бронзу здобула вчитель Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Ксенія Терещенко, срібло — Анастасія Єлізар’єва. У палких іграх перемогу та Кубок міста Чопа з настільного тенісу серед жінок виборола представниця Чопського прикордонного загону Світлана Боднарчук.

Окрім очільника Чопа, нагороди вручала і маленька Настя Макар, котра в майбутньому також можливо здобуде не одну спортивну перемогу, але вже сьогодні є кращою у настільному тенісі в номінації “до 5 років”.

Нагадаємо, що упродовж 2020 року у місті відбулися турніри міста із мініфутболу та волейболу, Зимовий кубок міста Чоп з мініфутболу.

Шановні мешканці, на цьому спортивні змагання не завершуються, оскільки 21 березня о 10.00 год. у приміщенні Чопської міської ради відбудеться турнір на Кубок мера з шахів.