Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Підготовка до проведення спеціального тренування територіальної спеціалізованої комунально-технічної служби Чопської міської ради (ФОТО)

0

Згідно з планом-графіком проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, установах, організаціях Закарпатської області у 2020 році, у місті Чопі продовжується робота по здійсненню заходів практичної підготовки до дій у можливих надзвичайних ситуаціях на суб’єктах господарювання.

Під час підготовки до спеціального тренування територіальної спеціалізованої комунально-технічної служби Чопської міської ради інструктивно-методичні заняття з керівництвом спеціалізованої служби провів майстер виробничого навчання Ужгородських територіальних курсів ЦЗ та БЖД  В.Г. Волошин.

Під час інструктивно-методичних занять керівництвом КП ЧМР “Водоканал Чоп” проведено аналіз стану безпеки на підприємстві для визначення теми тренування, навчальних цілей і питань, сценарію розіграшу та нарощування обстановки, визначення складу учасників тренування. Також було відпрацьовано документи з підготовки та проведення спеціального тренування територіальної спеціалізованої служби.

Здійснена рекогносцировка району проведення тренування та визначені місця відпрацювання  практичних заходів,  роз’яснено особливості проведення етапів тренування відповідно до специфіки суб’єкта господарювання.