Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Чопський прикордонний загін відзначив 74-ту річницю (ФОТО)

0

Цьогоріч Чопський прикордонний загін відзначив свою 74-ту річницю. У суботу, 29 лютого, на площі Європейській пройшли урочисті заходи за участю військовослужбовців і мешканців міста.

Начальник загону Руслан Цапюк привітав зі святом військовослужбовців та вручило відомчі нагороди та грамоти. Долучилися до привітань і ветерани прикордонної служби.

Завітав на свято до зелених беретів і Чопський міський голова Валерій Самардак, який подарував керівнику загону картину відомого чопського художника.

У центральній частині міста були влаштовані показові виступи мобільного підрозділу, продемонстрована зброя, автомобільна та спеціальна техніка, що перебуває на оснащенні у прикордонників. Також було проведена виставка картин художниці Беати Куркуль, головними героями полотен якої є прикордонники, що обороняють рубежі нашої держави.

Долучився до привітань і військовий капелан протоієрей Сергій Ємець, котрий побажав присутнім воїнам миру та успіхів на службі.

Під час проведення заходів учнів Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, які входять до військово-патріотичної організації “Джура-прикордонник”, було посвячено у прикордонники та вручено зелені берети.

Наостанок усі охочі змогли посмакувати стравами військово-польової кухні.

Фото прес-служби Чопського прикордонного загону