Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У ДНЗ “Казка” відбулися відкриті покази занять (ФОТО)

0

З метою підвищення професійної майстерності педагогів та обміну досвідом, на виконання завдань річного плану у ДНЗ “Казка” пройшли відкриті покази проведення освітньої діяльності з дітьми:

13 лютого – музично-пізнавальна розвага з основ безпеки життєдіяльності “Живіть у безпеці діти” з дітьми старшої групи вихователь І.М. Галич.  Дошкільний період найбільш сприятливий для оволодіння дітьми навичок особистої безпеки. Краще за все навички формуються у ході цікавої гри, тому в гості до дітей завітали казкові герої Лікар-Айболить, Ґава, Горобець, Пожежний. Разом із гостями  дошкільники з задоволенням змагались у естафетах. Через сюжети казок згадали правила поведінки пішоходів на вулиці, закріпили уявлення про пожежну безпеку. Лисичка та двоє мишенят нагадали правила поведінки з незнайомими людьми. Активними учасниками розваги стали батьки.

19 лютого – інтегроване заняття з мовленнєвого розвитку з пріоритетом екологічного виховання “Подорожуємо з Мудрою Совою” з дітьми ІІ молодшої групи № 1, вихователь О.А. Петрович. Дошкільники відправились у подорож з Мудрою Совою на пошуки сторінок Чарівної книги. Мандруючи, малеча згадала правила поведінки у лісі, біля водойми. Разом із Совою діти сортували сміття, очищали водойму від забруднення, щоб повернути пташок, звірят до чистого лісу, рибок – до очищених водойм, що допомогло дітям зрозуміти необхідність охорони та чистоти довкілля.

27 лютого – інтегроване заняття з національно-патріотичного виховання з пріоритетом художньо-продуктивної діяльності “Віночок дружби» з дітьми ІІ молодшої угорської групи, вихователі Г.О. Пуйо, М.В. Долинська. На Закарпатті проживають багато дружніх народів, яких об’єднує наша Україна. Угорськомовна малеча закріпила знання про українські та угорські обереги, зокрема, віночок і парту, як національні символи українського та угорського народів. Найбільше дітям сподобалось прикрашати угорську парту розігрітим пластиліном (пластилінографія), малювати різнокольорові стрічки до українського віночка пальчиком. Вихованці розповідали вірші як угорською, так і українською мовою, гралися, танцювали. Наприкінці заняття діти разом із запрошеними гостями сплели віночок дружби.