Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС (ФОТО)

0

Сьогодні, 28 лютого, у міській раді відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Окрім членів комісії ТЕБ та НС, були присутні начальник відділу охорони здоров’я Віктор Курин, в.о. директора КНП “Чопська міська лікарня” Світлана Ілюшина, представник Чопського прикордонного загону Андрій Гітт.

Під час засідання розглянуто питання щодо запобігання занесенню і поширенню в м. Чоп гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID 19, зокрема, затверджено план протиепідемічних заходів.

Було вирішено забезпечити працівників КНП “Чопська міська лікарня”, які будуть залучені до розслідування випадків захворювання та надання допомоги хворим особам з підозрою на гостру респіраторну хворобу спричинену коронавірусом 2019-nCOV, засобами індивідуального захисту: ізоляційними халатами або костюмами біозахисту, респіраторами, захисними окулярами або щитками, медичними рукавичками та масками.  Також буде придбано дезинфікуючі засоби для всіх навчальних і культурних закладів міста.

Запропоновано керівникам організацій і установ вести роз’яснувальну роботу щодо уникнення факторів ризику інфікування.