Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 48 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 26 лютого, відбулося засідання 48 сесії Чопської міської ради VII скликання. На порядку денному було розглянуто 13 проектів рішень сесії, серед яких 2 додаткові.

Засідання розпочалося з вшанування пам’яті померлого депутата Чопської міської ради VII скликання Лудвика Лудвиковича Комоні хвилиною мовчання.

Також привітали міських обранців, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

Порядок денний розпочався з прийняття 7 рішень щодо земельних питань. Після цього депутати заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету міста за січень – грудень 2019 року, план роботи міської ради на І півріччя 2020 року, прийняли на баланс об’єкт комунальної власності та надали згоду на прийняття до комунальної власності, внесли об’єкт оренди до Переліку першого типу та надали дозвіл на розробку детального плану.

У різному заступник Тимчасової контрольної комісії Ігор Єськін розповів про висновки роботи комісії з перевірки діяльності комунальних підприємств “Чистий Чоп”, “Водоканал Чоп” і “Чопський ринок”.  Разом із тим виступили мешканці вулиць Міксата та Сечені щодо вирішення проблем дорожнього покриття, вуличного освітлення та вивезення сміття у їхньому мікрорайоні.

Наостанок секретар міської ради поінформував, що чергове засідання сесії відбудеться 11 березня, та нагадав про подання електронних декларацій до 31 березня 2020 року.

Збережену онлайн-трансляцію можна переглянути за посиланням.