Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулися засідання постійних депутатських комісій (ФОТО)

0

Сьогодні, 25 лютого, відбулися засідання постійних комісії з питань бюджету та економічного розвитку; законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики; житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку.

Під час засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку депутати розглянули 2 питання та рекомендували затвердити їх на черговому засіданні сесії, а також запропонували винести на розгляд сесії рішення про відмову у наданні пільги зі сплати земельного податку на 2020 рік Закарпатській Державній Фіскальній Службі України Закарпатської митниці ДФС.

На засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики було обговорено план роботи Чопської міської ради на І півріччя 2020 року та виконання  бюджету міста за січень – грудень 2019 року, які рекомендували до затвердження.

Також відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку. Присутні вирішили рекомендувати усі питання до затвердження сесією.

Наостанок секретар міської під час засідань усіх комісій ознайомив депутатів із іншими питаннями порядку денного засідання 48 сесії, яка відбудеться 26 лютого.