Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У рамках Програми “U-LEAD з Європою” отримало для облаштування приміщень меблі (ФОТО)

0

Упродовж 2018 року відділом економіки та інвестицій було подана та виграна заявка про участь Чопської міської ради у Програмі “U-LEAD з Європою” щодо модернізації Центру надання адміністративних послуг. Однією з умов участі у Програмі  — проведення ремонту у приміщенні для того, щоб відповідати вимогам відкритого простору, безбар’єрності і доступності для людей з інвалідністю, бути зручним і комфортним для відвідувачів, облаштування пандусу згідно з вимогами ДБН, прилеглої території.

Для проведення робіт у 2018 році з міського бюджету було виділено 317 500 гривень, а в 2019 році — понад 300 тисяч, за рахунок яких було виготовлено проектно-кошторисну документацію та здійснено ремонт: коридорів, кімнати для персоналу, санвузла, зони очікування, фронт-офісу, бек-офісу, архіву. Також відремонтовано сходи та тротуар поблизу будівлі, фасад, облаштовано пандус та двері без порогів для осіб з інвалідністю та батьків із дитячими візочками. Роботи проводилися протягом весни-осені 2019 року.

Разом із тим у 12-13, 24-25 та 26 вересня у рамках Програми “U-LEAD з Європою” відбулися тренінги: “Ділова етика та взаємодія з відвідувачами ЦНАП”; “Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізації власних та делегованих повноважень в сфері надання адміністративних послуг”; “Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання”; “Порядок надання адміністративних послуг, насамперед базових, і параметри якості послуг”;  “Знання та навички щодо окремих адміністративних послуг та їх груп: 1) реєстрація місця проживання; 2) адміністративні послуги у сфері соціального захисту населення”.

Крім того, у жовтні 2019 року на засіданні 43 сесії VII скликання прийнято 3 рішення, які були необхідні для продовження співпраці міської ради з Програмою “U-LEAD з Європою”: “Про утворення Управління Центр надання адміністративних послуг Чопської міської ради”, “Про затвердження Переліку адміністративних послуг Управління Центр надання адміністративних послуг Чопської міської ради”, “Про затвердження Концепції розвитку системи надання адміністративних послуг територіальної громади міста Чоп на 2019 – 2021 роки”. На черзі рішення про затвердження Регламенту Управління ЦНАП.

У 2020 році співпраця триває. Зокрема, наприкінці минулого тижня Управління ЦНАП у рамках Програми “U-LEAD з Європою” отримало для облаштування приміщень меблі: шафи, тумби, столи, стільці, дивани тощо. Трохи згодом Управління отримає комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення.