Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Пам’ятаємо: сьогодні п’ята річниця загибелі героя АТО Олега Коваля

0

12-247x300

Минув п’ятий рік відтоді, як в зоні антитерористичної операції загинув мешканець нашого міста, колишній працівник Чопської міської ради, старший лейтенант Олег Коваль.

Олег Миколайович народився 30 січня 1972 року в селі міського типу Лисянка Черкаської області. Навчався у Нижгородському вищому військово-будівельному училищі, а пізніше був переведений до Сімферопольського вищого військово-будівельного училища, на якому здобув спеціальність “інженер з будівництва і експлуатації будівель і споруд” та звання лейтенант.

З липня 1994 по грудень 2002 року проходив військову службу у військовій частині А-0474 у Чопі на посаді заступника командира роти з виховної роботи. З 2004 до 2010 року Олег Коваль працював начальником Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, заступником головного архітектора Чопської міської ради, а з 2010-го року  начальником Інспекції ДБК Ужгородського району.

У липні 2014 року був мобілізований до лав Збройних сил України і направлений в зону АТО, де загинув внаслідок підступного терористичного обстрілу “градами” та мінометами базового табору 128 гірсько-піхотної бригади.

Указом Президента України Петра Порошенка від 23 травня №282/2015 Олег Коваль  був посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Громада міста, працівники Чопської міської ради із глибоким сумом згадують про смерть свого багаторічного товариша й колеги і висловлюють  свої співчуття і глибокий жаль рідним та близьким. Усім серцем поділяємо Вашу непоправну скорботу. Світла пам’ять про Олега назавжди залишається в наших серцях.