Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозиції у проекті детального плану території по вул. Квітова,14 м.Чоп Закарпатської області

0

1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

Проект детального плану території по вул. Квітова, 14 в м.Чоп виконаний ФОП Сакулич І.І.(кваліфікаційний сертифікат серія АР №003632).

Проектом детального плану території розглядається територія, розміщена у центральній частині міста і є частиною кварталу в межах вулиці Квітова. Під час розроблення детального плану території, було враховано законодавчі та нормативні документи.

2. Основні техніко-економічні показники:

 – площа території в межах детального плану – 2021,59 м.кв.

 – площа забудови– 866,31 м.кв ;

3. Відомості про замовника детального плану території.

Замовник детального плану території – гр. Луговий В.О.

4. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території.

Ознайомитись із ДПТ можливо на офіційному веб-сайті Чопської міської ради. Строк громадського обговорення проекту ДПТ – один місяць.

5. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій.

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту ДПТ триватиме до 05.03.2020р.

Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом місяця з дня оприлюднення повідомлення. Інформацію можна надсилати на електронну адресу Чопської міської ради – chop@fd.carpathia.gov.ua, або письмово на адресу Чопської міської ради – 89502, м. Чоп, вул. Берег, 2.

Процедура проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації проводиться відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 555, Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011р. № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації».