Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

До уваги учасників АТО/ООС

0

Шановні учасники АТО/ООС, УПСЗН Чопської міської ради доводить до Вашого відому інформацію Навчального центру Державного агентства автомобільних доріг України (УКРАВТОДОР) щодо надання послуг з соціальної та професійної адаптації учасників АТО/ООС у 2020 році.

Навчальний центр по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів (далі – Навчальний центр) є професійно-технічним навчальним закладом, заснований на загальнодержавній власності і належить до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України, який вже понад 60 років проводить підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації робітничих кадрів дорожньої галузі, а також – водіїв транспортних засобів.

Навчальний центр має можливість проводити підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації за такими професіями: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст змішувача асфальтобетону пересувного, електрогазозварник, водії транспортних засобів категорій “А, A1”, «B», “С,C1”, «CE»; “ D, D1”.

Для здійснення освітньої діяльності Навчальний центр пройшов акредитацію (Сертифікат про державну акредитацію № 000714 Серія МВС) і отримав ліцензію Міністерства освіти і науки України серії АВ №529821, яка відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 30.07.2018. №1377-л переоформлена на безстрокову.

На території навчального закладу розташований майданчик початкового водіння, обладнаний спеціальними спорудами та дорожньою розміткою.

За результатами успішного завершення повного курсу навчання слухачі отримуюють документи державного зразка.

Навчальний центр на період навчання іногородніх учасників антитерористичної операції, за умови відсутності в них іншого місця проживання, може розмістити в відомчому гуртожитку на загальних підставах.

Навчальний центр знаходиться за адресою: Київська обл., м. Біла Церква, вул. Київська, 113.

Більш детальна інформація про заклад розміщена на офіційному веб-сайті Навчального центру https://www.n-centr.com.ua/.