Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Чопської міської ради Закарпатської області «Про затвердження Положення про земельний сервітут та порядок визначення плати за землю при встановленні земельного сервітуту»

0

Дане рішення розроблено відповідно до Конституції України, ст. 16 Закону України « Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об’єктів», ст.12, 83, 98 – 102, 122 Земельного Кодексу України, ст. 26, 28, 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.551 Закону України “Про землеустрій” , Податкового кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», і визначає порядок нарахування, сплату за сервітутне (обмежене) користування земельними ділянками.

Цілі регулювання:

Мета Положення є врегулювання земельних відносин між Чопською міською радою, як власником земельних ділянок комунальної форми власності та фізичними,  юридичними особами та громадянами щодо користування земельними ділянками на правах сервітуту.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу до нього розміщено на офіційному сайті Чопської міської ради у мережі Інтернет у розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції приймаються впродовж 1 місяця з дня оприлюднення даного повідомлення: Адреса: 89502, Україна, Закарпатська область, м. Чоп, вул. Берег, 2, Телефон: 380-312-71-12-42, 71-19-90; Факс: 380-312-71-12-42; old.chopska-gromada.gov.ua.

Відповідальна особа – Начальник відділу земельних відносин  Чопської міської ради Голод О.В.