Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Привітання з Новим роком!

0

Шановні мешканці міста Чоп!

Щиро вітаємо Вас із прийдешнім Новим роком!

Чи не кожна людина вірить, що саме цього дня збуваються мрії, адже Новий рік — це свято надії, радості та щастя. Тож нехай всі прикрощі та негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому. 2019 рік збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав поштовх у майбутнє. Тож нехай і 2020 рік стане сприятливим для втілення всіх благих починань на користь Чопа.

Упродовж 2019 року нам вдалося зробити чимало покращень для міста, але ми не будемо зупинятися на досягнутому й надалі працюватимемо на благо громади. Найбільшим досягненням цього року стало завершення будівництва першої черги міської мережі водопостачання, а вже наступного року буде закінчений міський водозабір і розроблятиметься проект другої черги міської мережі водопостачання. Тож поступово найбільша проблема Чопа буде вирішена і мешканці будуть забезпечені якісною питною водою.

Усім мешканцям Чопа бажаємо міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного добробуту й затишку, незламного духу, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності долі та Божого благословення!

Гарних свят та хорошого настрою!