Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

До вихованців ДНЗ “Казка” завітав Миколай (ФОТО)

0

19 грудня  у ДНЗ “Казка” відбулось яскраве дійство “Святий Миколай, в гості завітай”, свято добра і любові, щедрості і милосердя, вміння дарувати щастя іншим. Окрасою свята став прихід Святого Миколая та Святого Ніколаса, гостя з Австрії, поява якого зачарувала всіх діток та гостей.

Також на святковому дійстві були присутні Чопський міський голова, начальник управління освіти, культури, молоді і спорту та головні спеціалісти управління, закордонні гості – представники благодійної організації “Полум’я миру” та представники служби порятунку Австрії, які подарували 280 солодких подаруночків для дошкільників, а також яскраві іграшки, різноманітні розвивальні ігри та канцелярське приладдя для груп.

У святково прибраній залі малеча танцювала запальні таночки, співала веселі пісні, декламувала вірші, очікуючи на диво. Адже Миколай дарує подарунки тільки чемним, слухняним і добрим дітям. За всі старання Святий Ніколас та його помічники вручили дошкільникам солодкі подаруночки.

Позитивні емоції, гарний настрій, веселий заряд енергії отримали всі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців та гостей свята на довгий час.

Фото: Мирон Бугір