Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Про ускладнення погодних умов

0

Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології впродовж 21-24 грудня в Закарпатській області очікується ускладнення погодних умов.

21 грудня: удень у західних і центральних районах значні дощі. Уночі та вранці місцями тумани видимістю 200-500 м. Протягом доби на високогір’ї посилення південно-східного вітру до 15-20 м/с.

22-23 грудня: вночі та вранці по всій території значні, у горах переважно сильні дощі, на високоріг’ї подекуди з мокрим снігом. Удень зменшення опадів до помірних. Протягом доби 22 грудня на високогір’ї посилення південно-східного вітру до 15-20 м/с.

24 грудня: протягом доби часом дощ, у горах переважно значний мокрий сніг і сніг, налипання мокрого снігу. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця, орієнтовний приріст снігового покриву 7-10 см. Температура повітря протягом доби 0-5 градусів тепла, на високогір’ї 2-4 градуси морозу.

Ускладнення погодних умов 21-24 грудня відповідають І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі та порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.