Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 46 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО)

0

Сьогодні, 18 грудня, відбулося засідання 46 сесії Чопської міської ради VII скликання. На порядку денному було розглянуто 17 проектів рішень сесії, серед яких 4 додаткові, а 3 не прийняті більшістю голосів.

Засідання розпочалося з привітання міських обранців, які у міжсесійний період відзначили дні народження. Також із нагоди Дня місцевого самоврядування грамотою та подякою Закарпатської обласної ради були нагороджені депутати міської ради Ігор Островський та Лудвик Комоні.

Порядок денний розпочався з прийняття 6 рішень щодо земельних питань, а 1 рішення “Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ОСГ” направлено на доопрацювання. Разом із тим було внесено зміни до бюджету міста на 2019 рік, до міської цільової Програми “Питна вода 2006-2020 роки”, до Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби у відділах прикордонної служби на українсько-угорському державному кордоні (на ділянці відповідальності Чопського прикордонного загону), розташованих на території міста Чоп, на 2019 рік, до Програми благоустрою м. Чоп на 2019-2020 роки, до до структури, штату та чисельності апарату Чопської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради. Крім того, було затверджено міську цільову програму “Цукровий діабет на 2019 рік” та план підготовки проектів регуляторних актів в сфері господарської діяльності на 2020 рік.

Під час засідання було вирішено направити на доопрацювання та розгляд постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку,  яка не відбулася 17 грудня, проект “Про внесення змін до рішення 28 сесії сьомого скликання Чопської міської ради від 14 березня 2018 року № 14″. Також більшістю голосів не був прийнятий бюджет міста Чоп на 2020 рік, котрий направлено на доопрацювання та буде повторно розглянутий на позачерговому засіданні сесії.

У різному секретар міської ради Михайло Чолавин нагадав депутатам про подання електронних декларацій у 2020 році та звітування перед виборцями.

Наостанок виступили члени Тимчасової контрольної комісії, яка займається перевіркою діяльності комунальних підприємств “Чистий Чоп”, “Водоканал Чоп” і “Чопський ринок”, Ігор Єськін і Галина Цар, котрі коротко охарактеризували двотижневу роботу комісії.