Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 17 грудня, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 26 питань, серед яких 2 додаткові.

Присутні заслухали та схвалили проєкт міського бюджету м. Чоп на 2020 рік та прогноз міського бюджету м. Чоп на 2021-2022 роки, міську цільову програму “Цукровий діабет на 2019 рік”, затвердили звіт про роботу міської комісії ТЕБ та НС за 2018 рік та 9 місяців 2019 року, план роботи виконавчого комітету на І квартал 2020 року.

Члени виконавчого комітету надали дозвіл на зміну договору найму житла, на приватизацію квартири, припинили дію договору № 46, про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою для розміщення об’єктів соціального, торговельного та іншого призначення від 26 червня 2018 року, внесли зміни до рішення рішення виконавчого комітету від 23.05.2018 року №129 щодо приватизації квартири. Проєкт про дострокове припинення та розірвання договору оренди комунального майна було вирішено зняти з розгляду, натомість направити лист до Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України для надання роз’яснень.

Також на засіданні було прийнято 15 рішень щодо надання матеріальної допомоги та 2 на поховання.

У різному міський голова Валерій Самардак зауважив, що з нагоди Дня місцевого самоврядування подякою Закарпатської обласної ради був нагороджений член виконкому Іван Чуп, запросив присутніх на відкриття міської ялинки, яке відбудеться 19 грудня о 16.00 год., а директор Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені на святковий концерт “Тиха ніч”, що відбудеться 20 грудня о 17.00 год.

Наостанок очільник Чопа привітав усіх із прийдешніми святами.