Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У міській раді засідали комісія з питань погашення заборгованості та міська робоча група з питань легалізації (ФОТО)

0

Сьогодні, 12 грудня, у Чопській міській раді відбулося засідання міської комісії з питань своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат та міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства у частині мінімальної заробітної плати.

На засіданні міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати присутні розглянули питання щодо податкового боргу з податку на доходи фізичних осіб; податкового боргу юридичних осіб з плати за землю; податкового боргу з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплаченому юридичними особами; податкового боргу фізичних осіб з плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за станом на 01.11.2019 року.

На засіданні міської робочої групи з питань легалізації присутні розглянули питання щодо випадків виплати на території Чопа заробітної плати нижче мінімального рівня, інформація про які надається Ужгородським відділом обслуговування громадян (сервісним центром) ГУ Пенсійного фонду України в Закарпатській області. Причина такої виплати – працівники працюють неповний робочий час, через що заробітна плата виплачується за фактично відпрацьований час. Протягом вересня-грудня 2019 року ця інформація не надходила.