Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 45 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 27 листопада, відбулося засідання 45 сесії Чопської міської ради VII скликання. На порядку денному було розглянуто 16 проектів рішень сесії, серед яких 2 додаткові.

Засідання розпочалося з привітання депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

Порядок денний розпочався зі створення та затвердження Тимчасової контрольної комісії, яка буде займатися перевіркою діяльності комунальних підприємств “Чистий Чоп”, “Водоканал Чоп” і “Чопський ринок”. Після цього присутні розглянули 3 рішення щодо земельних питань.

Під час засідання міські обранці затвердили звіт про виконання бюджету міста за січень – вересень 2019 року, внесли зміни до Програми благоустрою м. Чоп на 2019-2020 роки, до Програми капітального ремонту житлового фонду м. Чоп на 2019-2020 роки,  до Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Чоп на 2019-2020 роки, до Програми підтримки та матеріально-технічного забезпечення КНП ЧМР “Чопська міська лікарня” на 2019-2021 роки та бюджету міста на 2019 рік.

Також депутати надали пільгу зі сплати земельного податку на 2020 рік 7 державній пожежно-рятувальній частині та Чопському прикордонному загону, затвердили Програму мобілізаційної підготовки м.Чоп на 2020 рік, встановили вартість та розмір плати за харчування дітей у ДНЗ “Казка”, внесли зміни до графіку прийому громадян Управлінням ЦНАП.

Проект рішення “Про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії шостого скликання від 28 березня 2014 року “Про створення комунального підприємства «Чопський ринок” Чопської міської ради” було вирішено направити на доопрацювання.

Наостанок міський голова запросив присутніх на урочисті заходи, присвячені завершенню капітального ремонту даху будівлі ЗОШ №2, котрі відбудуться 3 грудня. Крім того, обговорення міського бюджету на 2020 рік було вирішено перенести на 2 грудня на 15.00 год.

Онлайн-трансляцію 45 сесії можна переглянути за посиланням.