Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Вітання з Днем Гідності та Свободи

0

Шановні  мешканці міста Чоп!

Події двох майданів стали підтвердженням того, що українці є сильною, суверенною і незалежною нацією. Уперше на майдані в 2004 році. Вдруге на майдані Гідності та Свободи 2013-2014-го року. Ці події підтверджують, що Україна впевнено вирішила рухатися в бік європейської інтеграції.

Тоді сотні тисяч українців вийшли на площі у своїх містах, аби показати, що їм небайдужа доля своєї країни, що кожен готовий творити майбутнє власниками руками. Однак цей шлях був тернистий, оскільки злочинний режим часів Януковича усіма можливими способами придушував волю свого народу: побиття студентів, диктаторські закони 16 січня, убивства на Майдані. Тож, окрім європейського шляху, нам довелося виборювати права на свободу та гідність, право на вільне життя у власній державі. І для того, аби наші діти жили у кращій країні, герої Майдану заплатили найвищу ціну — власне життя.

І сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та українських воїнів, які боролися і борються за нашу волю, свободу та незалежність. Низький Вам уклін. Нарешті ми стали на шлях європейської інтеграції. І маємо надію, що рухатимемося в цьому напрямку й надалі.

Бажаємо усім мирного неба над головою, єдності, благополуччя і добробуту!

Слава Україні!