Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

До Дня залізничника у Чопі відкрили меморіальний знак (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 4 листопада, на проспекті Залізничників відбулося відкриття меморіального знаку з нагоди Дня залізничника та на честь поколінь залізничників, які працювали на благо нашого міста. На заході були присутні працівники міської ради, представники залізниці, ветеранської організації, депутатського корпусу, священнослужитель, почесний громадянин Чопа та небайдужі мешканці міста.

Із вітальним словом виступив міський голова Валерій Самардак, котрий привітав присутніх із Днем залізничника та зазначив: “Ми завжди будемо пам’ятати їхній неоціненний вклад у розбудову нашого міста і висловлюємо щиру подяку за їхню працю та турботу. Залізничники — це історія Чопа, його сьогодення та майбутнє”.

Священнослужитель церкви Успіння Пресвятої Богородиці отець Микола освятив меморіальний знак та відзначив: “Вітаю усіх із цим світлим святом. Нехай Господь допомагає усім, хто трудиться, хто покладає усі сили для того, аби покращити життя інших людей”. Долучився до привітань і голова профспілкового комітету ВП “Локомотивне депо Чоп” Роман Піц.

Опісля цього до меморіального знаку було покладено квіти.

Також цього дня з нагоди професійного свята вшанували пам’ять почесного громадянина Чопа, колишнього Міністра транспорту та зв’язку України Георгія Кірпи покладанням квітів до меморіальної дошки та щирими словами вдячності.

Про неоціненний вклад Георгія Миколайовича у розбудову залізниці розповіла голова клубу ветеранів Марія Гладнєва.

Наостанок отець Микола провів молебень за упокій душі Георгія Кірпи.