Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У ДНЗ “Казка” завітали освітяни-дошкільники з Румунії та Угорщини (ФОТО)

0

У четвер,  23 жовтня, у рамках міжнародної співпраці до дошкільного навчального закладу “Казка” завітали освітяни-дошкільники з Румунії та Угорщини, з якими було підписано договір про співпрацю.  На зустріч були запрошені начальник управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради Марія Лугова  та головний спеціаліст Інна Лемішко. Педагоги розповіли, як побудована система дошкільної освіти в їхніх країнах, які цінності закладають у дітей, висловили пропозиції та ідеї щодо подальшої співпраці.

Після обговорення відбувся святковий концерт, який підготували вихованці українських та угорських груп. На згадку про Україну діти вручили гостям власноруч виготовлені листівки, українські віночки та ляльки у національних українських костюмах. Адміністрація та представники педагогічного колективу показали презентацію своєї роботи, провели для  делегації екскурсію навчальним закладом, оглянули інтер’єр, який оформлено яскравими малюнками та композиціями в українському стилі, оновлені та просторі групові приміщення, облаштовані згідно сучасних вимог.

Таке професійне та особисте спілкування колег із різних країн сприяє взаємозбагаченню педагогів, підвищенню рівня їхньої фахової майстерності, стимулює до творчих пошуків та запровадження інновацій у царині дошкілля. У цей непростий час педагоги різних країн єдині у своєму прагненні виховувати малечу в злагоді, любові й мирі.