Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 43 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 3 жовтня, відбулося засідання 43 сесії Чопської міської ради VII скликання.

До порядку денного було підготовлено та розглянуто 48 проектів рішень сесії, серед яких 4 не прийняті більшістю голосів: “Про внесення змін до загальноміської цільової Програми з встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових та інших територіях у м. Чоп на 2016 -2019 роки”, “Про затвердження міської програми “Впровадження системи вуличного відеоспостереження в м. Чоп на 2019-2021 роки”, “Про передачу будівлі гуртожитку по вул.Пушкіна, 5 в оперативне управління” та “Про збільшення розміру статутного капіталу Комунального підприємства “Водоканал Чоп”.

Засідання розпочалося з привітання депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження. Також було вручено грамоти учасникам навчальних зборів резервістів.

Міські обранці затвердили звіт про виконання бюджету міста за січень – червень 2019 року, Міську Програму оповіщення м. Чоп на 2019-2020 роки, Програму гуманітарного розмінування території задамбового простору м. Чоп групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Закарпатській області на 2019 рік, міську програму з встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових та інших територіях у м. Чоп на 2020-2022 роки, Програму медичного забезпечення мешканців м. Чоп у разі амбулаторного лікування на 2020-2021 роки, Програму управління об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Чоп на 2020-2022 роки, Програму інвентаризації та державної реєстрації об’єктів права комунальної власності територіальної громади м. Чоп на 2020-2022 роки, фінансовий план Комунального некомерційного підприємства “Чопський центр первинної медико-санітарної допомоги”. Також було внесено зімни до Програми благоустрою м. Чоп на 2019-2020 роки, до Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Чоп на 2019-2020 роки та до бюджету міста на 2019 рік.

Під час  засідання сесії було передано обладнання реконструйованої КНС № 1 по вул. Петефі, 12 в м. Чоп для експлуатації та обслуговування КП ЧМР “Водоканал Чоп”, упорядковано штати Чопського міського Будинку культури, затверджено план роботи Чопської міської ради на ІІ півріччя 2019 року, внесено зміни до плану регуляторних актів на 2019 рік. Крім того, було затверджено 3 рішення, які дозволять продовжити співпрацю міської ради з Програмою “U-LEAD з Європою”: “Про утворення Управління Центр надання адміністративних послуг Чопської міської ради”, “Про затвердження Переліку адміністративних послуг Управління Центр надання адміністративних послуг Чопської міської ради”, “Про затвердження Концепції розвитку системи надання адміністративних послуг територіальної громади міста Чоп на 2019 – 2021 роки”.

Також було прийнято 26 рішень щодо земельних питань.

Наостанок міський голова зауважив, що місто нарешті отримало 8 мільйонів гривень від Державного фонду регіонального розвитку для завершення будівництва міського водозабору та частини мережі водопостачання, яка охоплюватиме центральну частину міста.

Зауважимо, що чергове засідання сесії відбудеться у середу, 23 жовтня.

Онлайн-трансляцію 43 сесії можна переглянути за посиланням.