Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Привітання з Днем міста

0

Шановні чопівчани, шановні гості!

Цього дня наш рідний Чоп відзначає свій 738-й День народження. У теплому родинному колі ми вкотре відзначаємо свято, яке збирає друзів і гостей як із України, так із-за її меж, адже наше місто гостинно зустрічає кожного.

Наше місто — це найзахідніший куточок країни, у котрому мирно співіснують люди різних національностей і релігій, у котрому вдало переплітаються різні культурні традиції і звички. І саме це вирізняє нас серед інших.

Усі досягнення, котрими багатий Чоп, складаються з щоденної праці, знань і талантів наших мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського  вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію нашого Чопа, збагачував його традиції, розбудовував, боронив від ворога, віддав своє життя за нашу державу.

Шановні мешканці міста Чоп, шановні гості! Бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку та успіхів у всіх починаннях. Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують у нашому місті.

Спільними зусиллями ми зробимо наш Чоп найкращим!

Зі святом, рідне місто!