Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

День європейської співпраці 2019

0
Спільна операційна програма «Румунія – Україна 2014-2020» цього року також приєднується до інших програм співпраці, профінансованих Європейським Союзом, в рамках події, яка вже стала традиційною – День європейської співпраці.
Заходи сприятимуть порятунку людських життів шляхом організації кампанії з донорства крові на всій території програми.
«Європа за ТЕБЕ! Ти за ЖИТТЯ! Будь ДОНОРОМ!” – гасло кампанії, яка буде одночасно проходити в Україні та Румунії, з 18 по 20 вересня 2019 року в центрах переливання крові основних міст Програми: Тулча, Ботошани, Сучава, Бая-Маре, Сату-Маре (Румунія), Чернівці, Івано-Франківськ, Ужгород, Одеса (Україна).
Усі охочі запрошуються приєднатися до цієї ініціативи і через засоби та канали (в тому числі через соціальні мережі і веб-сторінки), підтримати просуванню кампанії з донорства крові.
Під час проведення кампанії програма підготувала сюрпризи для донорів, а вкінці методом жеребкування вручать головний подарунок – по одному гірському велосипеду в кожному з 9 міст проведення кампанії. Розіграш переможців буде проведено 26 вересня 2019 року у прямому ефірі, на сторінці програми у Facebook – ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.
Залучення якомога більшої кількості донорів призведе до того, щоб зусилля програми, партнерів, а також місцевих жителів двох країн дійсно посприяли порятунку наших громадян.
Стати донором у Чернівецькій області можна буде за адресою м. Чернівці, вул. Українська, 36 – Чернівецький обласний центр служби крові