Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

До уваги громадян, які мають право на пільги на оплату житлово-комунальних послуг

0

Шановні мешканці міста Чоп!

Управління праці та соціального захисту населення Чопської міської ради інформує, що окрім монетизації субсидій, яка доступна для громадян з січня 2019 року, з 1 жовтня поточного року почне діяти також монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Паралельно функціонуватимуть дві системи надання пільг у грошовій формі – готівкова і безготівкова. Пільги у безготівковій формі призначатимуть усім пільговикам в автоматичному режимі.

Пільги у готівковій формі призначатимуться на опалювальний (неопалювальний) період на підставі заяв, поданих в термін до 15 жовтня (15 травня) особисто до органів соціального захисту населення, які щомісяця до 27 числа подають до регіональних органів соціального захисту населення заявки щодо потреби в коштах для виплати пільг у грошовій формі за поточний місяць.

Шановні мешканці міста Чоп, які мають право на пільги, просимо терміново звернутися з пакетом документів (паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтва про народження дітей, осіб, які мають право на пільгу, посвідчення, що дає право на пільгу, довідку про склад сім’ї) до Управління праці та соціального захисту населення за  адресою: м. Чоп, вул. Залізнична 1. каб.11 для уточнення інформації.