Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі відзначили День Державного Прапора, День Незалежності України (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 23 серпня, у Чопі відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 28-ї річниці Незалежності України.

Свято розпочалося з того, що під гімн України на площі Героїв Майдану військові Чопського прикордонного загону урочисто підняли державний прапор.

Після цього з вітальними словами виступив міський голова Валерій Самардак: “Вже понад чверть століття український народ творить свою історію в незалежній Україні. І саме прапор став єднальним символом нашої держави, адже саме під синьо-жовтим стягом збиралися справжні патріоти нашої Батьківщини, котрі прагнули жити у вільній і незалежній країні”.

Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів-захисників України.

Також зі святом жителів міста привітали ансамбль студії сучасної естрадної пісні “Феєрверк” та вихованці гуртка “Cценічна мова та конферанс” Альбіна Владика та Назар Чолавин.

Також усіх мешканців Чопа запросили на Всеукраїнський форум учасників бойових дій на сході України “Загартовані війною” та святковий концерт “Хай буде вільна Україна на всі віки, на всі часи”, організовані з нагоди святкування 28-ї річниці Дня Незалежності України, котрі відбудуться 25 серпня у Чопському міському Будинку культури.

Урочистою ходою з державним прапором пройшлися жителі Чопа центральною частиною міста. Флешбом розпочався на площі Героїв Майдану, пройшов вулицею Головною, площею Європейською і завершився поблизу міськради. Наостанок усі учасники акції зробили пам’ятне фото.

Фото можна завантажити за посиланням.