Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У міській раді відбувся круглий стіл щодо обліку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які можуть претендувати на соціальне житло (ФОТО)

0

У п’ятницю, 2 серпня, під керівництвом заступника голови Чопської міської ради, керуючого справами В.П. Плиски за участі начальника Служби у справах дітей Д.Й. Глусь, начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Ужгородського МЦ з надання БВПД М.В. Бецко, начальника Управіління праці та соціального захисту населення та М.В. Ряшко, начальника відділу соціального захисту та праці В.М. Гаджи, Державного соціального інспектора УПСЗН В.М. Шітєв, Директора Чопського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді М.Д. Граб, фахівця із соціальної роботи ЧМЦСССДМ Ю.А. Макар було проведено засідання круглого столу щодо обліку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які можуть претендувати на соціальне житло.

На засіданні обговорювалися питання  впровадження в суспільство сімейних форм виховання і порядку та умов надання у 2019 році субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 №616.

Під час наради обговорено нововведення у законодавстві. За результатами розгляду прийнято відповідні рішення.