Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі завершив роботу табір для дітей із багатодітних і малозабезпечених родин, учасників АТО (ФОТО)

0

Як ми повідомляли, протягом 22-26 липня діти із багатодітних і малозабезпечених родин, учасників АТО міста Чоп перебували у денному таборі, організованому громадською організацією “Щасливі діти” за сприяння Департаменту соціального захисту Закарпатської ОДА, спонсорів і міського голови Валерія Самардака. Понеділок та вівторок пройшли як “День дружби” та “День емоцій”, а середа-п’ятниця — “День вражень”, “День пригод” та “День добра”.

24 липня діти  познайомилися та покаталися з коником Катериною, отримали урок безпеки та побували в  автомобілі аварійної служби газу 104, відвідали екзортаріум “Акваріум”, де мали можливість побачити та погладити різноманітних тварин.

25 липня на базі Чопського міського Будинку культури дітлахи взяли участь у бесіді-грі щодо безпеки та навчилися робити слайми. Після цього разом із представниками патрульної поліції Закарпаття по гарячим слідам допомогли розшукати грабіжника.

Останнього дня, 26 липня, малеча поїхала до Ужгорода, де відвідала притулок для бездомних тварин “Барбос”. Волонтери розповіли дітям, що домашні тварини — це не іграшки, які після того, як вони стануть нецікаві можна викинути, а, насамперед, відповідальність. До наших менших друзів учасники табору прийшли не з порожніми руками, а з подаруночками. Також цього дня дітлахи побували у кіно. І з масою позитивних емоцій та вражень діти повернулися додому.

Висловлюємо подяку ГО за організацію такого чудового табору для нашої чопської малечі.

Фото ГО “Щасливі діти”