Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Не відбулося позачергове засідання 42 сесії (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 4 липня, у зв’язку з відсутністю більшої частини депутатів втретє не відбулося позачергове засідання 42 сесії. Основні питання, які виносилися на розгляд: внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств м. Чоп на 2018-2020 роки та до бюджету міста на 2019 рік. Як ми неодноразово повідомляли, така нагальність питання була викликана тим, що у зв’язку з неприйняттям рішення міських обранців про виділення дотації на покриття збитків та погашення кредиторської заборгованості за електроенергію комунальному підприємству “Чистий Чоп” у багатоповерхових будинках будуть вимикатися освітлення у місцях загального користування (під’їзди, підвали), що тягне за собою відключення підкачуючих насосів.

Також на позачергове засідання виносилися питання: “Про внесення змін до загальноміської цільової Програми з встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових та інших територіях у м. Чоп на 2016 -2019 роки”; “Про затвердження міської програми “Впровадження системи вуличного відеоспостереження в м. Чоп на 2019-2021 роки”; “Про внесення змін до Програми благоустрою м. Чоп на 2019-2020 роки”.

Позачергове засідання було вирішено повторно скликати 9 липня о 10.00 год.

Шановні депутати, першим вашим громадським обов’язком є вирішення нагальних міських питань, а тому запрошуємо вас брати активну участь у житті міста. Адже ігнорування засідань сесії залишає проблеми Чопа відкритими.

Разом із тим міський голова звернувся до мешканців, які ініціювали скликання позачергової сесії, однак не виявили бажання відстояти свої інтереси перед власними обранцями.

Збережену онлайн-трансляцію можна переглянути за наступним посиланням.