Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Не відбулося позачергове засідання 42 сесії (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 1 липня, у зв’язку з відсутністю більшої частини депутатів знову не відбулося позачергове засідання 42 сесії. Основні питання, які виносилися на розгляд: внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств м. Чоп на 2018-2020 роки та до бюджету міста на 2019 рік. Така нагальність питання була викликана тим, що у зв’язку з неприйняттям рішення міських обранців про виділення дотації на покриття збитків та погашення кредиторської заборгованості за електроенергію комунальному підприємству “Чистий Чоп” у багатоповерхових будинках будуть вимикатися освітлення у місцях загального користування (під’їзди, підвали), що тягне за собою відключення підкачуючих насосів.

Також на позачерговому засіданні мали розглядатися питання: “Про внесення змін до загальноміської цільової Програми з встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових та інших територіях у м. Чоп на 2016 -2019 роки”; “Про затвердження міської програми “Впровадження системи вуличного відеоспостереження в м. Чоп на 2019-2021 роки”; “Про внесення змін до Програми благоустрою м. Чоп на 2019-2020 роки”.

Позачергове засідання було вирішено повторно скликати 4 липня о 10.00 год.

Шановні депутати, першим вашим громадським обов’язком є вирішення нагальних міських питань, а тому запрошуємо вас брати активну участь у житті міста. Адже ігнорування засідань сесії залишає проблеми Чопа відкритими.

Збережену онлайн-трансляцію можна переглянути за наступним посиланням.