Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

На проспекті Залізничників, 4 відбулися збори мешканців щодо подальшого управління багатоквартирними будинками (ФОТО)

0

Сьогодні, 27 червня, відбулися збори мешканців будинків по вулиці Миру, 15, Берег, 18, Спортивна, 1, 3, проспект Залізничників, 1, 3, 4 щодо подальшого управління багатоквартирними будинками. Відповідно до Закону України “Про житлово-комунальні послуги” усі мешканці багатоквартирного будинку є його співвласниками, тож вони повинні самостійно здійснювати управління будинком.

Присутніх ознайомили з можливими варіантами дій: мешканці багатоповерхового будинку уповноважують одного з жителів на укладання договору з управлінською компанією; мешканці багатоповерхового будинку уповноважують міського голову укласти договір із з управлінською компанією; створення ОСББ.

Разом із тим була донесена інформація щодо заборгованості комунального підприємства “Чистий Чоп” за електроенергію, неприйняття дотації на покриття збитків та погашення кредиторської заборгованості за електроенергію та наслідки цього для населення. Було зауважено, що для вирішення ситуації скликалася позачергова сесія 27 червня, на якій не було кворуму для прийняття рішень. У зв’язку з цим позачергове засідання 42 сесії скликається повторно у понеділок, 1 липня.

Наостанок мешканцями будинків було висловлено побажання та настанови до керівництва міськради щодо упорядкування будинків і подальшої життєдіяльності міста.