Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання міської координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобіганню насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми (ФОТО)

0

Сьогодні, 18 червня, у залі засідань Чопської міської ради відбулося засідання міської координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобіганню насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

На засіданні присутні розглянули наступні питання:

1. Аналіз стану насильства в сім’ї у місті Чоп та вжитих заходів із його попередження:

- кількість звернень;

- утворення рубрики “Протидія домашньому насильству”;

- створення спеціалізованих служб підтримки осіб, постраждалих від домашнього насильства.

2. Розгляд питання протидії торгівлі людьми та вжитих заходів з її попередження.

Протягом І кварталу 2019 року за даними квартального звіту органів поліції у Чопі було три звернення. Станом на сьогодні до УПСЗН, ЦСССДМ,ССД Чопської міської ради повідомлення про вчинення домашнього насильства не надходили. До органів поліції, ЦСССДМ, ССД Чопської міської ради управлінням надіслано запити про надання інформації про здійснені в місті заходи щодо запобігання та протидії домашньому насильству за І півріччя 2019 року.

На минулому тижні на сайті Чопської міської ради утворено рубрику “Протидія домашньому насильству”, де можна знайти інформацію щодо цього питання.

ЦСССДМ Чопської міської ради направлено звернення до голови Ужгородської РДА Чорнаку Р.В. про можливість утворення закладу для осіб, які потребують тимчасового притулку, на базі колишньої дитячої лікарні.

Станом на сьогодні повідомлення про випадки здійснення торгівлі людьми на території міста Чоп не надходили.